Daniel Constantin: Demisia premierului - un gest de onoare

127
1
Daniel Constantin: Demisia premierului - un gest de onoare - declaratieconstantini-1446642032.jpg

Articole de la același autor

Demisia premierului Victor Ponta a fost un gest de onoare, și-a asumat în numele tuturor ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, a declarat copreședintele ALDE Daniel Constantin.

"A fost un gest de onoare al premierului Victor Ponta și într-un moment în care, din păcate, nimeni nu își asuma nimic și-a asumat în numele tuturor ceea ce s-a întâmplat în aceste zile. Din acest punct de vedere are respectul nostru. Din păcate, s-au întâmplat lucruri nefericite și cred că cineva trebuia să își asume răspunderea. Până se vor identifica și responsabili din punct de vedere penal și legal apreciez acest gest de onoare al premierului și asumarea în numele tuturor a acestor lucruri care s-au întâmplat", a spus Daniel Constantin, la Parlament.

Premierul Victor Ponta a anunțat, astăzi, la Palatul Victoria, că își depune mandatul de la conducerea Guvernului.

Comentează știrea

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Politică-Administrație : "USL nu s-a rupt din cauza mea"
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Economie : Cum va fi implementată TVA de 9%
Pagina a fost generata in 0.3601 secunde