Dan Barna: USR va avea candidat propriu la prezidențiale

226
2
Dan Barna: USR va avea candidat propriu la prezidențiale - barnausr11-1516537974.jpg

Articole recomandate

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, sâmbătă, că formațiunea sa va avea, foarte probabil, un candidat la președinție.

"Cel mai probabil da, vom avea un candidat la alegerile prezidențiale de anul viitor, este o decizie pe care o vom lua în interiorul partidului. USR este un partid care își propune să conteze în politica românească pe termen lung, ceea ce înseamnă că vom participa la toate ciclurile electorale cu candidați proprii. Principiul de funcționare al partidului este de a avea candidați la toate alegerile la care participă pentru a-și consolida poziția de partid semnificativ din politica românească", a declarat Dan Barna, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor.

El a mai spus că pentru alegerile europarlamentare obiectivul USR este de a obține 4-5 mandate.

Comentează știrea

SEVER
22 ianuarie 2018
BLA-BLA-BLA

NU O SA CASTIGATI NICIODATA ,NICI VOI NICI CELELALTE PARTIDE DE OPOZITIE PTCA NU STITI SA FITI UNITI ,SA AVETI UN PROGRAM SI UN CANDIDAT COMUN. CA SI BISERICA ,NU MAI SUNTETI CREDIBILI , IAR PSD IN PREACURVIA LUI STIE SA PROFITE DE SITUATIE. SITUATIE CREATA DE VOI TOTI CEILALTI .CRED CA DUPA 28 DE ANI DE ANARHIE SI INCAPABILITATE POLITICA , IN ROMANIA ,4,5 ANI DE DICTATURA MILITARA AR FI BINEVANITA. CUM A FOST IN TURCIA, SPANIA ,PORTUGALIA ETC. REZULTATUL ESTE VIZIBIL . APOI, REPUBLICA SAU MONARHIE CONSTITUTIONALA PE O BAZA CURATA.PENTRU MOMENT PSD ESTE UN PARTID DE CURVE POLITICE IAR VOI TOTI ,CEILALTI, NISTE PARTIDE FARA NICIO ANVERGURA. NISTE MICI CACATEI LANGA UN MUNTE DE CACAT. ATI FOST UN PARTID CU O ASCENSIUNE IMPRESIONANTA ,IAR ACUM IMPRESIONATI PRIN NULITATE. MISTER.....

rex
22 ianuarie 2018
Lichelele!

Eviti sa scrii ca aceasta banda de maimutoi au avut o "ascensiune impresionanta, impinsa fiind de o forta oculta din serviciile de forta, iar motivul nivelului de incredere al romanilor este capacitatea intelectuala al acestor turme ce navigheaza in jurul nazistului, cel ce iubeste Romania cum iubea Hitler pe jidani!

Răspuns la: BLA-BLA-BLA
Adăugat de : SEVER, 22 ianuarie 2018
NU O SA CASTIGATI NICIODATA ,NICI VOI NICI CELELALTE PARTIDE DE OPOZITIE PTCA NU STITI SA FITI UNITI ,SA AVETI UN PROGRAM SI UN CANDIDAT COMUN. CA SI...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3579 secunde