Dan Barna: "USR susține activitatea DNA și pe Kovesi la conducerea instituției"

175
2
Dan Barna:
Președintele USR, Dan Barna, afirmă că formațiunea sa susține, în continuare, activitatea DNA și pe Laura Codruța Kovesi la conducerea acestei instituții.


"Doamna Kovesi a reușit să convingă cetățenii de bună credință că infractorii încearcă să confiște statul. În ceea ce privește revocarea, evident că nu există niciun temei serios. În condițiile în care avem un consilier al premierului condamnat la opt ani de închisoare și ținut în vitrină, nu avem ce discuta. USR susține, în continuare, activitatea DNA și pe doamna Kovesi la conducerea instituției", a scris Barna, ieri, pe Facebook.


El se arată convins că președintele Klaus Iohannis își va folosi prerogativele pentru susținerea DNA și a Laurei Codruța Kovesi la conducerea instituției.


"Eu am toată convingerea și încrederea că poziția domnului Iohannis va fi una de susținere a statului de drept, pentru că discutăm despre un asalt al unei găști de infractori cu resurse asupra statului de drept. Cred că președintele va fi consecvent cu pozițiile sale anterioare. Cred că își va folosi prerogativele pentru a susține DNA și pe conducătoarea ei", a mai scris Dan Barna.


Comentează știrea

rex
16 februarie 2018
Lichelele!

La ce te poti astepta de la acest PACALICI libidinos si la turma lui de idioti!

@rex
16 februarie 2018
"rex" nume de caine rosu

Bolsevic gretos,esti putin cam tampitel.Acest partid,USR,nu a fost niciodata la guvernare,deci nu ai cum sa stii de ce este in stare.Acest om nici nu-l cunosti pentru ca nu a avut o functie publica.Dar la mintea voastra de bolsevici gretosi daca un partid nu este sluga la PSD inseamna ca este dusman al PSD-ului,partidul stat.Un om daca nu este pesedist de-al vostru inseamna ca este dusmanul vostru si al poporului.Aveti o mentalitate tipic stalinista.Se vede ca esti un pensionar nostalgic al regimului comunist. In zilele revolutiei din 1989 pe tine te impuscau fara somatie numai cand deschideai gura aia spurcata.Acum,Dragnea seful tau ti-a dat curaj,comunist gretos.Sa mai spuna cineva ca nu avem si noi extremisti periculosi de stanga.Uite-l pe acest "rex" ,stalinist sadea.Deocamdata numai gura este de el.Daca vremurile se schimba,o sa-l vedem cu mitraliera pe strada,ca il cred in stare.De altfel mai exista un deputat ,om de increderea de-al lui Dragnea ,care a afirmat ca are de gand sa traga cu mitraliera in manifestanti-deputatul mitraliera.Nu-i de joaca cu astia,cu alde "rex".Trebuie plesniti imediat ca se inmultec ca mustele.

Răspuns la: Lichelele!
Adăugat de : rex, 16 februarie 2018
La ce te poti astepta de la acest PACALICI libidinos si la turma lui de idioti!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8925 secunde