€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Dan Barna: Inițiativa Fără penali în funcții publice va trebui să facă parte din revizuirea Constituției

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Dan Barna, președintele USR, a declarat marți, după consultările cu președintele Klaus Iohannis, că inițiativa "Fără penali în funcții publice" va trebui să facă parte din revizuirea Constituției. Președintele a fost de acord cu acest lucru, a mai precizat Barna.


"Noi considerăm că reforma constituțională, despre care am vorbit, ar trebui să fie, cumva, un pic mai largă, dar oricum ea va fi axată pe reducerea rolului ordonanțelor și clarificarea termenului de urgență. În egală măsură am precizat foarte clar - și președintele a fost de acord - că inițiativa 'Fără penali în funcții publice' va trebui să facă parte din această revizuire a Constituției, pentru că are în spate un milion de semnături și a trecut de Curtea Constituțională, deci este o inițiativă legitimă și legală, și morală, evident", a arătat Dan Barna după consultprile de la Palatul Cotroceni. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7614 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9394 secunde