Dacian Cioloș: Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astăzi România

88
Dacian Cioloș: Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astăzi România - dacianciolosalespresedintealplus-1558855280.jpg
Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat duminică la Zalău că votul la alegerile europarlamentare va reprezenta un semnal pentru cei care conduc astăzi România și va avea un efect mult mai mare decât alegerea membrilor Parlamentului European.


"Sunt convins de faptul că foarte mulți români așteaptă ziua aceasta încă din iarna anului 2017, când stăteam în stradă, mulți dintre români supărați că n-au votat la timp în 2016. Iată, a venit ziua în care putem să ne transmitem mesajul foarte clar, ferm și mult mai eficient decât stând în stradă și anume prin vot și sper să fie cât mai mulți români care să ia decizia ca astăzi să meargă la vot. (...) Acum foarte mulți români știu exact de ce să voteze și pentru alegerile europarlamentare dar și pentru referendum. Sunt convins că acest vot va avea un efect mult mai mare decât acela de a trimite 32 de români în Parlamentul European. Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astăzi România și e important să facem acest pas astăzi", a declarat, la ieșirea de la urne, Dacian Cioloș.

Acesta a adăugat că a ales să voteze la Zalău pentru că aici are domiciliul și se simte legat aceste locuri.

"Eu am votat la Zalău pentru că de când am drept de vot aici votez, aici am domiciliul. Sunt locurile de care mă simt legat și am vrut să-mi fac datoria de cetățean aici, în locul în care m-am născut. E important, oricum, să votăm", a afirmat președintele PLUS.

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat duminică, într-o discuție cu un grup de membri ai partidului său, care îl așteptau la ieșirea de la urne, că își dorește ca alegerile parlamentare să aibă loc în același timp cu alegerile locale.

"Noi o să insistăm ca alegerile parlamentare să aibă loc în același timp cu alegerile locale. Lucrul acesta ar trebui să fie posibil și asta ne-ar mai scurta din agonie și ne-ar permite s trecem la treabă mai repede. Da, asta trebuie să avem în minte, că ne-am angajat la o treabă care abia începe cu alegerile astea și trebuie să o ducem până la capăt. Dar o să fie un semnal important. Eu sunt convins că o să fie un semnal important", a precizat liderul PLUS.

Acesta le-a spus celor prezenți că, în cazul PLUS, rezultatul este direct proporțional cu participarea la vot, cerându-le totodată să-și îndrepte atenția către mediul rural.

"Asta am văzut-o în multe locuri din țară, unde oamenii votează cum votează pentru că pur și simplu nu se duc alții spre ei, pentru că nu văd altă alternativă. Ei mai văd, mai aud la televizor, dar nu o văd acolo, local. Oamenii o să se trezească, o să-și dea seama că un kilogram de făină, de ulei sau chiar o sută de lei la pensie, în plus, vine și trece, dar important e să vezi că se mișcă lucrurile", a conchis Dacian Cioloș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4188 secunde