Dacian Cioloș: Sistemele de avertizare și informare a populației nu au funcționat

284
2
Dacian Cioloș: Sistemele de avertizare și informare a populației nu au funcționat - dacianciolos-1505745107.jpg
Fostul premier Dacian Cioloș spune că furtuna din vestul țării nu putea fi oprită, însă oamenii ar fi putut fi preveniți.


"Furtuna foarte violentă din vestul țării nu ar fi putut fi oprită. Însă oamenii care și-au pierdut viața, zecile de răniți ar fi trebuit să fie preveniți despre iminența acestui fenomen extrem. Concluzia este simplă: sistemele de avertizare și informare a populației NU au funcționat. Este limpede că autoritățile responsabile și fiecare dintre noi trebuie să fim mai bine pregătiți și în alerta în cazul unor astfel de evenimente. Condoleanțe familiilor lovite de furia naturii, putere și însănătoșire grabnică celor răniți", a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook. 


IGSU a informat, ieri, că în urma fenomenelor meteo severe de duminică seară înregistrate în vestul țării, opt persoane au decedat (Arad - 1, Bistrița Năsăud - 2, Timiș - 5) iar 137 de persoane au fost rănite (Alba - 6, Arad - 15, Bihor - 35, Bistrița-Năsăud - 15, Cluj-Napoca - 5, Hunedoara - 1, Maramureș - 10, Sălaj - 1, Timiș- 49).


Comentează știrea

mr. Anaconda
19 septembrie 2017
cine vorbeste

Daca erai atat de destept, puneai TU la punct acest sistem.

rex
19 septembrie 2017
lLichea spurcata!

Bubosul imputit nu scapa ocazia sa manance rahat, numai un dobitoc ca el poate debita prostii fara sa gandeasca! Excrementul uita ca a fost o pata pe obrazul Romaniei cat timp a fost la guvernare pus de nazistul de la Cotroceni!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4584 secunde