€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Dacian Cioloș își face partid. "La alegerile europarlamentare intrăm în joc"

Ştire online publicată Vineri, 23 Martie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, ieri, că în cel mult două săptămâni va fi depus dosarul de înscriere a unui nou partid politic, însă a evitat să spună numele formațiunii politice. Cu toate acestea, Cioloș a explicat că Platforma România 100 va rămâne în continuare o mișcare civică. 


„Am început cu Platforma România 100 ca o mișcare civică, vom continua cu o mișcare politică. În următoarele zile, o săptămână, maximum două vom depune dosarul de înscriere a unui viitor partid, care își propune să ducă energia asta și în mediul politic. Lucrurile vor rămâne mai departe legate, platforma va rămâne mișcare civică, și va avea rolul de a prelua energia din platformă și să o structureze într-un proiect politic care trebuie să fie serios și credibil”, a declarat Dacian Cioloș.


Printre altele, fostul premier a mai spus că se lucrează de un an la programul viitorului partid și că intenționează să participe cu acesta la alegerile europarlamentare. 


„Vom participa la alegeri cu un partid politic. După depunerea actelor de înregistrare a partidului politic va dura câteva luni până la finalizarea procesului de înscriere la tribunal, apoi vor începe înscrierile în partid. La primele alegeri, cele europarlamentare, intrăm în jocul politic. Aceasta este forma, trebuie să dăm fondul, care înseamnă o schimbare de atitudine, dacă nu se produce declicul, putem face zece partide”, a mai adăugat Dacian Cioloș.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7299 secunde