€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Dacian Cioloș, întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Ştire online publicată Sâmbătă, 18 Martie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, are programată, luni, o întrevedere cu Dacian Cioloș, întâlnirea apărând pe programul oficial al președintelui CE.


Întâlnirea dintre Jean-Claude Juncker și Dacian Cioloș va avea loc în cadrul unei vizite pe care fostul premier o face la Bruxelles.


Cioloș urmează să se întâlnească, marți, și cu Miguel Arian Cañete, comisarul european pentru Energie, iar miercuri cu vicepreședintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen.


Dacian Cioloș a fost comisar european pentru Agricultură în comisia condusă de către Miguel Durao Barroso, devenind ulterior consilier al succesorului acestuia, Jean-Claude Juncker, funcție pe care a deținut-o până la desemnarea sa ca prim-ministru al României.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7547 secunde