Dacian Cioloș, despre viitorul său politic

219
1
Dacian Cioloș, despre viitorul său politic - dacianciolos-1487510281.jpg
Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, sâmbătă, la Europa FM, că nu exclude să intre într-un partid sau chiar să înființeze unul nou. Totuși, fostul prim-ministru a spus că îi este "teamă" că "lumea se plictisește repede" de noile formațiuni și că se gândește la cea mai bună variantă pentru "a fi de folos" României. 


Întrebat dacă ia în calcul înființarea unui nou partid, Cioloș a răspuns afirmativ.


"Mă gândesc și la asta. Mă gândesc la toate soluțiile. Analizând stadiul în care sunt, mă duce cu gândul că în ultimii ani au apărut partide noi în România, dar cam toate au rămas acolo, se zbat să intre în Parlament. Unele dintre ele nici nu au reușit. Pe de altă parte, partidele mai vechi pe care le avem și-au pierdut încrederea. Mă întreb dacă soluția e ca de fiecare dată să faci un partid nou, rămânând în aceeași politică, sau să găsești modalitatea prin care să schimbi modul în care se face politică, indiferent de partid", a spus fostul premier la Europa FM, citat de News.ro.


Dacian Cioloș a spus că ia în calcul trei variante: să stea "în afara partidelor" și să își aducă contribuția în alte feluri de organizare, să intre într-un partid și de a încerca "prin propriul exemplu" să arate că se poate face și altfel de politică, dar și "soluția de a face un alt partid". El a precizat însă că, față de această ultimă soluție, are rezerve.


Comentează știrea

noi, desconsideratzii !
22 februarie 2017
ue !?

CU AI TAI " MARS LA BRUXELLES " ! MULTE " SUCCESURI " SI " VANT DIN PUPA " !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.65 secunde