€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Dacian Cioloș: "Dacă vor fi alegeri anticipate, ne asumăm să fim parte a acestei soluții"

Ştire online publicată Marţi, 16 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mihai Tudose a demisionat din funcția de premier, iar liderii Opoziției au cerut alegeri anticipate. Fostul premier Dacian Cioloș a subscris ideii.

Fostul premier Dacian Cioloș consideră că PSD și ALDE "nu sunt în stare să își asume responsabil guvernarea" și "vor duce țara de râpă", precizând că este nevoie "de o alternativă" construită cu toți cei care au arătat îngrijorare pentru felul în care a fost condusă România în ultimul an.

"Un an și unsprezece zile de guvernare PSD-ALDE: doi premieri au fost maziliți în bătălii de partid, două guverne au fost decapitate de ambiții politice meschine.

Nu cred că există precedent în România ca un partid cu o majoritate confortabilă în Parlament să-și decapiteze două guverne într-un an.

Pe lângă populism și incompetență, guvernarea PSD-ALDE adaugă un ingredient periculos pentru țară: instabilitate politică.

PSD și ALDE nu sunt în stare să își asume responsabil guvernarea, o responsabilitate care vine de la votul pe care l-au primit din partea oamenilor care au crezut în ei. Rezultatul nu poate fi decât unul singur: vor duce țara de râpă.

Din punctul meu de vedere, coaliția PSD-ALDE a eșuat.

România nu își poate permite încă un guvern creat din criza morală în care colcăie coaliția PSD-ALDE.

Este nevoie de o alternativă. O alternativă care trebuie construită cu toți cei care au arătat îngrijorare pentru felul în care e condusă țara de un an încoace și care acum sunt așteptați să gândească soluții.

Dacă vor fi alegeri anticipate ne asumăm să fim parte a acestei soluții", a scris Dacian Cioloș pe Facebook.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9172 secunde