Dacian Cioloș cere alegeri anticipate: Suntem într-o criză bugetară

132
Dacian Cioloș cere alegeri anticipate: Suntem într-o criză bugetară - ciolosb41ch87spy11000x600-1549314282.jpg
Dacian Cioloș, liderul PLUS, a declarat luni că România este într-o criză bugetară, iar soluția o reprezintă alegerile anticipate.

"Când creezi impredictibilitate prin modificări frecvente ale Codului fiscal și prin măsuri care descurajează investițiile, apoi vii și suprataxezi băncile sau suprataxezi chiar și companii de stat, rezultatul este că nu mai investești, băncile nu mai pot să dea credite, trebuie să plătească taxe mai mari, se blochează economia și de asta - am mai spus lucrul acesta, poate să surprindă pe unii -, din punctul meu de vedere, soluția este schimbarea Guvernului, alegeri anticipate, relegitimarea unor forțe politice în Parlament care să vină cu un plan de redresare a economiei, ca să nu fie prea târziu. Suntem într-o criza bugetară (...), putem evita criza economică încă", a spus Dacian Cioloș la Digi 24, potrivit Agerpres.

În opinia sa, trebuie să se treacă de la modelul economic bazat pe consum la unul axat pe investiții, ca să poată fi plătite pensiile și salariile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4019 secunde