Liviu Dragnea:

"Dacă va fi nevoie de o remaniere vom lua decizia în Comitetul Executiv"

201
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, zilele trecute, că dacă premierul Viorica Dăncilă va considera necesară o remaniere guvernamentală, o decizie va fi luată în Comitetul Executiv al partidului.

Întrebat la finalul CExN al PSD care a avut loc la Neptun dacă va fi făcută o remaniere guvernamentală în perioada următoare, Dragnea a precizat: "Nu s-a discutat despre asta la Comitetul Executiv. Doamna prim-ministru, dacă va considera necesar ca în Guvern să se opereze o remaniere guvernamentală, ne va prezenta, ne vom întâlni în CEx și vom lua decizia".

Totodată, întrebat dacă o eventuală remaniere guvernamentală ar putea să cuprindă și miniștrii ALDE, Dragnea a răspuns: "Am avut o discuție cu domnul Tăriceanu săptămâna asta și, printre altele, am abordat și subiectul ăsta și amândoi avem același punct de vedere. Dacă doamna prim-ministru va veni cu o propunere în fața noastră, prin care să ne spună că e nevoie să se opereze o remaniere guvernamentală, indiferent de la ce partid, o vom analiza și împreună vom decide".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5455 secunde