Ludovic Orban:

"Dacă PSD pierde alegerile europarlamentare, poate fi un moment propice pentru o moțiune de cenzură"

276
PNL va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului când va considera că există șanse pentru a obține și voturi din afara opoziției, a declarat, vineri, la Bacău, președintele partidului, Ludovic Orban. Acesta a apreciat că, dacă PSD va pierde alegerile europarlamentare, va fi un moment propice pentru a depune moțiunea de cenzură. 
"Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede acestei guvernări care provoacă consecințe catastrofale pentru România. Vom depune această moțiune de cenzură când vom considera că există auspicii favorabile, șanse de a putea obține un număr semnificativ de voturi în afara voturilor pe care le deținem, opoziția de astăzi, și care sunt insuficiente pentru a dărâma guvernul. După ce vom câștiga alegerile europarlamentare, PSD va pierde alegerile europarlamentare, poate fi un moment propice", a declarat Ludovic Orban. 


Președintele PNL a adăugat că o prezență masivă la votul pentru Parlamentul European concomitent cu un vot acordat liberalilor poate conduce la dărâmarea guvernului. 


"De asta este un mesaj, românii dacă vin la vot la alegerile pentru Parlamentul European, votul lor reprezintă votul la o moțiune de cenzură împotriva lui Dragnea și a actualului Guvern. Pentru că o prezență masivă la vot și un vot dat PNL poate să ducă la dărâmarea guvernului și, votând PNL, votezi o moțiune de cenzură împotriva lui Dragnea și PSD", a adăugat Ludovic Orban.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6518 secunde