"Dacă Guvernul nu stabilește alegeri parțiale, atacăm în contencios"

76

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis o scrisoare deschisă prim-ministrului Victor Ponta în care îi solicită organizarea alegerilor parțiale unde funcțiile publice au devenit vacante, arătând că în caz contrar liberalii vor ataca în contencios administrativ refuzul Executivului. 


Gorghiu subliniază că, în cazul în care în ședința de miercuri a Guvernului nu se va decide organizarea alegerilor parțiale, PNL va ataca în contencios administrativ refuzul Executivului. 


"Înainte de a apela la justiție, fac o ultimă încercare de a vă convinge să respectați legile și Constituția. Aveți ocazia, mâine, în cadrul ședinței de Guvern, să faceți ce trebuie ca prim-ministru. În caz contrar, imediat ce vom avea toate răspunsurile necesare de la autoritățile publice, vom ataca în contencios administrativ refuzul Guvernului de a organiza alegerile parțiale, acolo unde funcțiile publice au devenit vacante. Deznodământul nu poate fi decât unul, ca și în cazul Ordonanței traseismului. Legea e doar una, la fel și Constituția. Nu așteptați iar să fiți obligat pentru a vă îndeplini atribuțiile. Vă temeți de rezultatul alegerilor, dar mai bine pierdeți curajos (așa cum se poate întâmpla și în cazul nostru) decât să ascundeți, rușinos, urnele de vot", afirmă copreședintele PNL, citat de Agerpres. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0891 secunde