Victor Ponta:

"Dacă decid să candidez la prezidențiale, îmi depun candidatura pe 1 august"

88

Articole de la același autor

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ieri, că își va depune candidatura în cadrul Consiliului Național al PSD, care va fi convocat pentru data de 1 august, dacă va decide să candideze la alegerile prezidențiale.

Ponta a anunțat, după ședința BPN al PSD, calendarul evenimentelor PSD privind desemnarea candidatului pentru funcția de președinte al României, acesta fiind structurat pe următoarele acțiuni: CExN convocat pe 30 iunie, Consiliu Național pe 1 august, și Congres în septembrie.

El a spus că la Consiliul Național, pe 1 august, se stabilesc procedurile și se depun candidaturile din partea celor care vor să candideze în cadrul PSD pentru a fi desemnați candidați la funcția de președinte al României.

Întrebat dacă își va depune candidatura la Consiliul Național, Ponta a răspuns: "Dacă voi decide să candidez la funcția de președinte al României, evident că îmi voi depune candidatura în cadrul Consiliului Național".

Ponta a spus că procedurile de desemnare sunt prevăzute foarte clar în Statut.

"Eu vorbesc de procedura mare. Dacă e un singur candidat, îl vom desemna în Congresul din septembrie. Dacă sunt mai mulți candidați, atunci trebuie să avem procedura de desemnare din cadrul partidului a celui care după aceea merge la Congres", a adăugat Ponta.

Întrebat dacă Mircea Geoană și-a exprimat dorința de a candida la alegerile prezidențiale, Ponta a răspuns: "Pe 1 august o să știți exact cine își exprimă dorința și cine nu". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6908 secunde