"Dacă Băsescu retrimite bugetul, parlamentarii trebuie să vină la vot chiar și de Revelion"

90

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că, dacă președintele Traian Băsescu va retrimite bugetul de stat Parlamentului, atunci parlamentarii vor trebui să se mobilizeze pentru adoptarea legii chiar și în seara de Revelion. De asemenea, președintele Senatului a declarat că PNL susține amendamentele la buget inițiate de Fenechiu și Vosganian.


Liderul PNL a precizat că, dacă președintele Traian Băsescu va uza de prerogativa de a solicita reexaminarea legii bugetului de stat pe 2014, atunci parlamentarii USL trebuie să se mobilizeze pentru a adopta pentru a doua oră legea bugetului până la finele anului.


"Nu rămâne decât ca într-o perioadă dificilă, de sărbători, dar asta este, parlamentarii au obligația să vină și să se pronunțe din nou asupra bugetului. Nu e niciun fel de scuză că se aproprie sărbătorile, că e incomod. Nu, nu există nimic mai important până la urmă pentru un parlamentar, nicio lege mai importantă decât bugetul, și atunci, și dacă ar fi să fie în seara de Revelion, parlamentarii trebuie să vină să voteze, și vor veni", a declarat Antonescu, citat de Mediafax.


Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 dacă nu se va renunța la creșterea accizei la combustil, propusă de guvern.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2403 secunde