Cursuri gratuite de calificare la Medgidia

467
Cursuri gratuite de calificare la Medgidia - primariecursuri-1411981320.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia a fost gazda unde sesiuni de informare cu privire la organizarea unor cursuri gratuite de formare a personalului în turism. Cursurile sunt organizate printr-un program cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.


Proiectul este adresat tuturor persoanelor care vor să urmeze cursuri de calificare în domeniul turismului, iar activitățile propuse susțin contribuția la dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, îmbunătățirea competențelor și creșterea gradului de calificare a forței de muncă. Există însă anumite condiții pentru participanți, mai exact aceștia trebuie să fie angajați la momentul înscrierii la curs, iar funcționarii publici și profesorii din învățământul primar nu pot beneficia de cursuri.

Cursurile se desfășoară pe trei niveluri, în funcție de calificarea obținută și de numărul de ore pe parcursul cărora se susține cursul. Există cursuri de ghid turistic, recepționer, administrator pensiune turistică, chelner/ospătar, bucătar – patiser și altele.

În urma acestei sesiuni de informare, aproxmativ 20 de angajați ai Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat Medgidia care lucrează în cadrul Hotelului Stadion vor beneficia de aceste cursuri, pentru a le crește nivelul de calificare și a putea evolua în carieră. "Aceste cursuri reprezintă o oportunitate extraordinară pentru cetățenii municipiului Medgidia care doresc să se dezvolte profesional în domeniul turistic și hotelier. Avem nevoie de oameni calificați, profesioniști, și ne bucurăm că îi putem ajuta să evolueze din punctul de vedere al carierei" a declarat primarul Marian Iordache.

Cursurile se vor desfășura în municipiul Medgidia, în condițiile în care se vor forma grupe de minimum 20 de cursanți pentru o specializare.

Mai multe informații puteți obține accesând site-ul Formare in turism. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Trupa BZN,  pe scena de la Medgidia
Joi, 25 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Trei zile de teatru la Medgidia
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Elevi medgidieni, premianți la tir
Pagina a fost generata in 0.3105 secunde