Cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de primarul Marian Iordache

126
Cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de primarul Marian Iordache - cupluricareauimplinit-1393358270.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia a serbat, de Dragobete, cele 25 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. În acest sens, sala de ședințe a Consiliului Local s-a umplut de emoția celor 25 de cupluri care au fost invitate să serbeze dragostea și respectul pe care și-l poartă de o jumătate de secol. Primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu i-au primit cu drag pe cei prezenți și le-au urat multă iubire și mai ales, multă sănătate, pentru a putea avea grijă unul de altul în continuare. 
"Mă bucur să văd că dragostea, respectul și fidelitatea v-au ținut aproape unul de celălalt timp de jumătate de secol", le-a urat primarul Marian Iordache. 
La fel ca și acum 50 de ani, la nuntă, doamnele au primit flori și îmbrățișări de la edilii orașului, iar domnii încurajări și urări de sănătate. Și pentru că nu există nuntă fără dar, așa cum se spune, cele 25 de cupluri au primit câte 150 de lei. 
"Ne-am gândit să organizăm acest eveniment chiar de Dra-gobete, pentru a nu uita că pe lângă toate grijile și necazurile, iubirea este printre cele mai de preț avuții ale omului, iar faptul că acești oameni se iubesc de 50 de ani este cea mai bună dovadă a acestui lucru și ne dă speranță în generațiile care vin", a declarat Marian Iordache. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6357 secunde