Cumpăna - "una dintre cele mai organizate comunități"

184
1
Cumpăna -

Articole de la același autor

Primăria Cumpăna a fost, ieri, gazda primului workshop organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în cadrul proiectului "Sprijin pentru coordonarea implementării planului integrat de dezvoltare a Polului de Creștere Constanța".

În perioada septembrie - decembrie 2015, se elaborează un document strategic cu tema "Studiu privind profilul economic al Polului de Creștere Constanța". În cadrul acestui studiu, CCINA Constanța va organiza câte un workshop pentru consultarea actorilor cheie în fiecare localitate membră a Polului de Creștere Constanța, în vederea identificării nevoilor și a propunerilor de proiecte ce urmează a fi inserate în strategia de dezvoltare a Polului și propuse spre finanțare prin intermediul acestuia.

În acest context, Primăria Cumpăna a organizat acest worskshop la care au participat actori cheie relevanți din comunitate, însemnând administrația publică locală, reprezentanți ai IMM-urilor relevante din comună, reprezentanți ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", ai Asociației pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna și ai Fundației Habitat for Humanity Cumpăna. Din partea CCINA, au participat Carmen Grigor, coordonator departament RU, și Ludovic Fraico, șef serviciu Direcția Resurse Umane.

În cadrul întâlnirii, au fost identificate direcțiile principale la nivel de comunitate care ar putea fi dezvoltate în următorii ani, precum și propu-neri de proiecte relevante ce se doresc a fi implementate prin intermediul Polului de Creștere Constanța. Comuna Cumpăna a fost menționată ca fiind un model de bună practică și una din cele mai organizate comunități, așa cum a precizat Ludovic Fraico, șef serviciu Direcția Resurse Umane în cadrul CCINA Constanța.

Polul de Creștere Constanța reprezintă principalul polarizator economic din Regiunea Sud - Est și unul dintre cele mai importante repere economice ale țării.

Comentează știrea

ION CIUBUC
13 noiembrie 2015
!

Colaboratori pentru munca la domiciliu! Cautam urgent colaboratori pentru munca la domiciliu Firma serioasa ofera castiguri de peste 285 EUR pe luna. Oferta valabila pentru toata tara. Detalii pe Email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8383 secunde