Cum va fi promovat turismul în Cernavodă

3378
Cum va fi promovat  turismul în Cernavodă - cernavoda-1414764127.jpg
Ministerul Dezvoltării Regionale și Primăria Cernavodă, în calitate de beneficiar, au semnat Contractul de finanțare pentru proiectul "Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cernavodă".

Obiectivul general al proiectului este valorificarea patrimoniului natural și cultural-istoric cu potențial turistic al zonei Cernavodă în vederea atragerii a cât mai mulți vizitatori. De asemenea, se urmărește sprijinirea dezvoltării economice a zonei Cernavodă prin acțiuni cu impact asupra dezvoltării turismului, respectiv creșterea gradului de informare a turiștilor autohtoni și străini care vizitează zona Cernavodă și a operatorilor din domeniul turism și promovarea potențialului turistic local.

Potrivit Primăriei Cernavodă, proiectul va asigura servicii specializate de informare si promovare turistică, contribuind la creșterea numărului de turiști cu peste 25%. De asemenea, va oferi cadrul logistic ce va prelua rolul de promovare și marketing al destinației turistice Cernavodă.

Investiția, a cărei valoare este de 511.000 lei, presupune edificarea unui spațiu modernizat, dotat cu instalații electrice, termice și sanitare de ultimă generație, și dotarea lui cu aparatură de lucru modernă potrivită pentru bazele de date cu informații turistice și pagină web.

Beneficiari direcți ai proiectului sunt turiști români și străini, tour-operatorii care pot oferi pachete de vacanță care să includă și centrele turistice locale, agenți economici, orașul Cernavodă.

Proiectul se implementează în Cernavodă, pe o perioadă de 9 luni (septembrie 2014 - iunie 2015).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2495 secunde