Cum răspunde Ludovic Orban în fața Opoziției în dezbaterea pe tema achizițiilor făcute de Unifarm

166
Cum răspunde Ludovic Orban în fața Opoziției în dezbaterea pe tema achizițiilor făcute de Unifarm - 1-1594043228.jpg
Camera Deputaților a început, luni, ședința în care premierul Ludovic Orban participă la dezbaterea pe tema achizițiilor făcute de Unifarm în contextul pandemiei de COVID-19.


Premierul Ludovic Orban a răspuns acuzațiilor venite din partea Opoziției. Liderii PSD îl acuză pe prim-ministru că a făcut intervenții atunci când a cerut să nu fie reziliat contractul, deși măștile erau de o calitate foarte proastă, conform Antena3.


Procurorii DNA vorbesc în acest dosar despre o șpagă de 760 de mii de euro pe care șeful UNIFARM ar fi pretins-o. "Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziții directe de măști de la Unifarm la prețuri astronomice" - așa se numește dezbaterea.


"Sincer, sunt uimit de subiectul care e pus în dezbatere, pentru care e utilizată procedura de chemare a premierului în fața Camerei Deputaților. Mi se pare un subiect care nu are legătură directă cu activitatea mea de premier. Se încearcă crearea unei legături inexistente între mine și Guvernul pe care îl conduc, cu o cercetare a unei instituții a statului. Îmi pare că, în loc să ne concentrăm pe adevăratele priorități, PSD caută să arunce în spatele meu, într-un mod insidios, să facă legături fără niciun fel de fundament între mine și activitatea unei societăți a statului, despre care e adevărat că există o anchetă în curs. Mă bucur că există o anchetă în curs, asta e cea mai bună dovadă a faptului că instituțiile din domeniul justiției își fac datoria. E bine ca orice suspiciune de corupție să fie cercetată, studiată și justiția să pedepsească pe oricine a săvârșit infracțiuni de corupție", a declarat Orban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8571 secunde