Cum a votat PSD Constanța la alegerea lui Dragnea

324
2
Cum a votat PSD Constanța la alegerea lui Dragnea - psd13-1444664751.jpg

Articole de la același autor

Scrutinul organizat în week-end de PSD pentru desemnarea președintelui partidului a reușit să scoată din case toată floarea ce vestită a social democraților. Deși vremea a fost una mohorâtă, membrii PSD de la Constanța au ieșit la vot încă de la prima oră a dimineții, dovedind încă o dată că disciplina de partid există. 


Astfel, la ora 16, la nivelul județului Constanța, s-au înregistrat peste 48% participanți la vot.


Până la închiderea urnelor, 8.617 membri și-au exprimat votul, dintr-un total de 11.058 înscriși pe liste. Dintre aceștia, potrivit unui comunicat de presă al PSD, doar 248 de membri de partid au votat împotriva unicului candidat, Liviu Dragnea.


"Mă declar mulțumit de prezență, având în vedere că nici vremea nu a fost una atractivă. Votul de duminică reprezintă un semnal că este timpul să facem o politică altfel, care să privească ceea ce ne unește pe noi românii și să lăsăm la o parte ceea ce ne dezbină. Noi, PSD, am recepționat un mesaj în 2014, de fapt a fost un semnal pentru întreaga clasă politică, că a so-sit timpul să ne schimbăm agenda, care trebuie să coincidă cu urgențele și nevoile cetățenilor de rând. Oamenii trebuie să simtă că parti- dele lucrează pentru țară și pentru români!", a subliniat liderul de la municipiu, Decebal Făgădău. 


Și Cristinel Dragomir, președintele Comisiei Electorale Județene a PSD Constanța, s-a arătat mulțumit de scrutinul de duminică, subliniind că nu au existat niciun fel de incidente. 


În urma acestui vot, Liviu Dragnea a fost confirmat la șefia partidului. 


La scrutinul intern de duminică au participat 435.172 de membri de partid din totalul de 535.699 la nivel național, adică 81,23%


Pentru social democrați mai urmează un hop în data de 18 octombrie, când va avea loc Congresul Extraordinar al PSD. Duminica viitoare vor fi aleși ceilalți membri ai conducerii centrale, respectiv președintele executiv, vicepreședinții, secretarul general.


Comentează știrea

jale
13 octombrie 2015
TREZITI-VA

CE MAGARIE NU VA E RUSINE IN ASA ZISA DEMOCRATIE? LIPSA DE BUN SIMT SI PARTID CU ALES UNIC SI DICATATURA PE FATA DRAGNEA CUM AI FACUT AVEREA? CUM DRACU EL CONCUREAZA UNIC SI CASTIGA? SI ASA E DICTATURA PE CARE NE PROPUNE SI O VREA PSD DACA AJUNG LA PUTERE.NESIMTIRE.......DORMITI PSDISTI? CUM PUTETI CA E BINE UN ALES UNIC SA AJUNGA LA PUTERE? VA LINGE DRAGNEA BOCANCUL LUI JOHANIS SI NU V-ATI SATURAT DE CEAUSESCU CU PARTID UNIC? VA FI VAI SI JALE DACA PSD EJUNGE UNIC SUB HAINA DEMOCRATIEI VOR FI IMBOGATITI PUTRED SI MORTI DE FOAME IN CASE ....BAI TREZITI-VA CA SCULPTATUL DE DRAGNEA E O JIVINA E PERICULOS

Fagadau a receptionat un mesaj
13 octombrie 2015
beep...- - - beep...- - - beep...

De fapt a fost un semnal pentru întreaga clasă politică.Sa vedem ce mesaj a receptionat Fagadau: Stejar extrema urgenta...beep..stop. Beep...gaata..cu furaatul...beep...nu mai tepuiti.....stop..... Beeep..schimbati agenda...beeep....stop. Schimbati agenda....schimbati agenda...beep...stop. Beep...incepand de azi bagati textul cu tara noastra ,cu romanii,cu ortodoxia, cu sarmanii...beep...stop. Dati RecycleBin....Reset.... la Pesede...beep..stop. Averile furate nu se confisca.....beep..stop...Uraaaa.....stop ! Uraaaa.....stop ! Uraaa...traiasca Iliescu...stop. Beep...aici Dragnea... sef Pesede...stop. Fagadau:beep...receptionat...stop.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6411 secunde