Cum a ajuns un DEPUTAT PDL de CONSTANȚA CRIMINAL INTERNAȚIONAL

288
Cum a ajuns un DEPUTAT PDL de CONSTANȚA CRIMINAL INTERNAȚIONAL - download1-1371542830.jpg

Articole recomandate

La 20 de ani de când o gimnastă în vârstă de 11 ani din România, Adriana Giurca, murea după ce fusese bătută de antrenorul ei, presa argentiniană a decis să readucă în prim plan cazul, comentand pe marginea brutalității antrenorilor. 




Însa articolul publicat este însoțit nu de o fotografie a unui deputat PDL, Florin Gheorghe, ci de două, dintre care una este făcuta chiar în Parlamentul României, în momentul în care politicianul depunea jurământul de deputat.


Iată cum o potrivire de nume face ca deputatul să se aleagă cu așa o reputație nedreaptă în Argentina. În articol se povestește cum antrenorul și-a lovit eleva de cinci sau șase ori, după ce a greșit o săritura complicată. Pe fondul stresului, pedepsei primite și oboselii, aceasta a căzut la pământ, moment în care antrenorul a început să o lovească din nou cu bestialitate, strigând "nu plânge", "taci" și altele care, conform cotidianului, nu pot fi reproduse. În ciuda celor ce i se strigau, fetița nu s-a mai ridicat, fiind dusă în comă la spital, mai menționeaza publicația, punctând un capitol negru din gimnastica româneasca. În cele din urma, Florin Gheorghe a fost condamnat la opt ani de închisoare, dar pedeapsa i-a fost redusa la șase ani. 


Argentinienii menționează că acest caz a fost mușamalizat pentru o perioadă în România, dar totul a ieșit la iveală după ce o altă sportiva a decis să facă public totul, potrivit ziare.com.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Iunie 2013
Stire din Politică-Administrație : Laszlo Borbely, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 1.1839 secunde