Cum a ajuns Robert Boroianu în "casele" constănțenilor. "Nu sunt un politician fantomă"

Duminică, 24 Mai 2015
1126
Copreședintele Organizației Municipale a PNL Constanța, Robert Boroianu, și-a luat în serios rolul de posibil candidat pentru postul de edil la Primăria Constanța, la alegerile locale din 2016 și a intrat în cursa pentru câștigarea notorietății.

După ce, în urmă cu aproximativ 10 zile a ieșit pentru prima dată în fața jurnaliștilor pentru a se prezenta, acum a trecut la al doilea pas, respectiv, de a se face "simțit" printre votanți.

Cum el este cunoscut mai mult în mediul politic sau în cel al afacerilor, Boroianu le-a scris de curând constănțenilor din dorința de a le aduce la cunoștință intenția de a deveni primar al Constanței. Drept urmare, mii de constănțeni s-au trezit în cutiile poștale cu o scrisoare al cărei conținut seamănă mai degrabă cu cele din campania electorală, semn că Boroianu nu este omul care să piardă timpul.

"Îmi caut cele mai potrivite cuvinte pentru această primă întâlnire cu dumneavoastră. Ceea ce vă spun astăzi doresc să rămână o dovadă a bunei- credințe și angajamentul meu pentru ceea ce urmează să fac. Mă numesc Robert Boroianu. Sunt un om învățat să fac lucrurile la timp și de fiecare dată mă asigur că totul funcționează corect. Oriunde am fost, am rezolvat problemele alegând de fiecare dată drumul drept. Sunt politician. Dar nu al vorbelor multe și inutile spuse oriunde și oricând. Sunt liberal, un apărător al libertății de alegere, un gardian al responsabilității. Intenționez să candidez pentru funcția de primar al Constanței", spune la începutul scrisorii Robert Boroianu.

În continuare, el le transmite destinatarilor că este constănțean, trăiește și muncește în oraș și că nu este un "politician fantomă, un candidat inventat, scos din pălărie de o gașcă politică".

Totodată, printre altele, liderul liberalilor de la municipiu, Robert Boroianu le mai spune constănțenilor că își dorește un oraș frumos deoarece Constanța are nevoie de investiții, idei și de oameni dedicați și pricepuți.

"O comunitate funcționează bine atunci când este bine condusă, când cei din frunte sunt exemple și oamenii îi urmează. Hoția și minciuna nu pot fi reguli de conduită. Doar așa putem schimba ceva în felul în care conviețuim, doar așa putem regăsi normalitatea. Faptele noastre fac diferența și ne redau speranța.

Într-o lume plină de egoism avem nevoie ca toți, deopotrivă cei tineri și cei bătrâni, să fim uniți. Noi, constănțenii - români, macedoneni, greci, turci, tătari, lipoveni, armeni - suntem mereu exemplul conviețuirii și solidarității", mai transmite Robert Boroianu care la final le spune constănțenilor că le mulțumește că "l-au primit în casa lor".

Reamintim că, în urmă cu aproximativ 10 zile, Robert Boroianu a susținut și prima sa conferință de presă.

"În acest moment există o competiție internă în partid pentru desemnarea candidatului la alegerile locale din 2016. Până acum, în afară de mine, mai sunt trei colegi care și-au anunțat disponi-bilitatea de a candida, Iustin Fabian Roman, Ovidiu Cupșa și Ramona Mănescu. Personal, eu și echipa mea avem un proiect numit - Primăria Constanța 2016. Vom face dezbateri publice pe temele cuprinse în proiect și ne dorim ca la aceste dezbateri să participe cât mai mulți constănțeni", a declarat Robert Boroianu.

Pagina a fost generata in 1.0668 secunde