Cui vrea Mazăre să-i rupă picioarele dacă nu ascultă de PSD Constanța

198
1
Cui vrea Mazăre să-i rupă picioarele dacă nu ascultă de PSD Constanța - remuscernea11361459342-1365440674.jpg

Președintele PSD Constanța, Radu Mazăre, este supărat pe deputatul Remus Cernea, ales pe listele USL Constanța ca parlamentar de Constanța în Colegiul 9, deoarece acesta a inițiat un proiect legislativ prin care dorește ca Biserica să nu mai primească bani de la stat.


"A venit de la București și a câștigat mandatul cu ajutorul constănțenilor. Adică, noi l-am ajutat că ne-a rugat Ponta să-l luăm la noi ca să câștige. Și, acum el ce face ? În loc să se implice, să alerge să deblocheze proiectele pentru Constanța, el stă și se ceartă cu Biserica, se ia la trântă cu popii. Un tâmpit ! Mai mult n-am ce să zic !", a spus Mazăre la Conferința Județeană din această seară.


În acest context, el a supus la vot o rezoluție adoptată de PSD Constanța care a fost votată de toți cei prezenți.
Mai exact, în aceasta se spune că PSD Constanța nu este de acord cu inițiativa legislativă depusă de Remus Cernea căruia îi transmite să o retragă. "Îi cerem să-și retragă inițiativa și să-și ceară scuze la toți, la Biserică, nouă, vouă care l-ați ajutat să câștige mandatul de parlamentar la Constanța. Mă întrebați ce o să fac dacă nu o retrage ? Dacă nu o face, îi rup picioarele dacă îl mai prind prin Constanța !", a spus Mazăre.   


Comentează știrea

Tavi
8 aprilie 2013
Intarata-i, drace, ca si mie-mi place!

Intarata-i, drace, ca si mie-mi place!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde