€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:
Deputatul Bogdan Huțucă:

"Cu cât ies mai mulți români în stradă, cu atât cresc șansele ca Guvernul PSD să pice"

Ştire online publicată Miercuri, 22 Noiembrie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, afirmă că sute de liberali constănțeni au răspuns apelului de a protesta deschis în stradă împotriva Guvernului PSD. 

„Mulțumesc sutelor de membri ai PNL Constanța care au înțeles importanța mișcărilor de stradă din această perioadă. Este o formă de presiune publică, care dublează acțiunea Opoziției de a depune și vota o moțiune de cenzură care are toate șansele să dărâme acest Guvern”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă. 

Liderul liberalilor constănțeni susține că tot mai mulți români apreciază poziția de forță a Partidului Național Liberal atât în Constanța, cât și în tot restul țării.

„Mesajul nostru se adresează tuturor românilor. Explicați-le parlamentarilor voștri cât de important este să voteze moțiunea Opoziției. Indiferent de partidul din care fac parte, parlamentarii au șansa să oprească un dezastru economic pentru întreaga țară. Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, să se gândească foarte bine la ce este mai bine pentru români”, a mai spus deputatul Bogdan Huțucă, de la PNL Constanța. 

Reamintim că liberalii din Constanța au organizat, luni seara, un miting de susținere a moțiunii de cenzură depusă și semnată de PNL și USR împotriva Guvernului Tudose. În timp ce moțiunea se citea în Parlament, aproximativ 500 de liberali și susținători ai acestora mărșăluiau și scandau lozinci pe străzile din Constanța. Conform organizatorilor, cei mai mulți dintre aceștia, respectiv 350 de liberali, au fost mobilizați de Organizația Municipală a PNL Constanța, ceilalți fiind veniți de la organizațiile din județ.

Dotați cu pancarte cu diverse mesaje către cei care se află la guvernare, liberalii s-au deplasat pe traseul cuprins între Stadionul Portul - Bld. Ferdinand - Bld. Tomis - Prefectura Constanța. Ajunși la sediul Prefecturii Constanța, prim-vicepreședintele PNL Constanța, Vasile Delicoti, a citit moțiunea de cenzură, în fața celor prezenți. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8093 secunde