Criteriile de desemnare a candidaților PNL la europarlamentare, adoptate în iunie

308
Criteriile de desemnare a candidaților PNL la europarlamentare, adoptate în iunie - criteriidesemnareeuroparlamentar-1525702580.jpg
Consiliul Național al PNL va adopta la următoarea ședință, care va avea loc cel mai probabil în luna iunie, hotărârea privind criteriile și procedurile de desemnare a candidaților la alegerile europarlamentare, a anunțat, recent, președintele partidului, Ludovic Orban.


"La primul Consiliu Național, care va avea loc probabil în iunie, vom adopta o hotărâre privind criteriile și procedura de desemnare a candidaților la europarlamentare. Gândesc să fie o reprezentare echilibrată a regiunilor, cu candidați care să treacă prin filtrul campaniei în regiuni", a declarat, într-o conferință de presă, liderul liberal.


El și-a exprimat aprecierea față de actuala echipă de europarlamentari PNL și a afirmat că membrii acesteia vor intra în competiție cu noi candidați.


"Voi fi foarte exigent în ceea ce privește candidații. Nu poți să trimiți pe oricine la Bruxelles. Candidații trebuie să aibă expertiză cel puțin într-un domeniu, pentru că acolo dezbaterea în comisiile de specialitate este extrem de serioasă, iar noi, ca să existăm în această dezbatere și să putem influența deciziile în avantajul României, trebuie să avem oameni foarte bine pregătiți. Trebuie să fie oameni care au o carieră în spate, care să aibă capacitatea să relaționeze, să convingă, să câștige respectul partenerilor din celelalte țări membre ale Parlamentului European. Nu în ultimul rând, trebuie să fie oameni care să stabilească contracte și să genereze relații pe termen lung", a mai spus președintele PNL, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3935 secunde