Cristian Bușoi, de la PNL: "Obiectivul maximal este să demitem Guvernul"

185
4
Cristian Bușoi, de la PNL:

Articole recomandate

Moțiunea de cenzură pe care PNL intenționează să o depună în Parlament reprezintă un semnal puternic pentru a opri guvernarea PSD - ALDE, obiectivul maximal al acestui demers fiind demiterea Guvernului, a declarat, ieri, vicepreședintele liberal Cristian Bușoi.

"Moțiunea de cenzură de săptămâna viitoare pe care PNL intenționează să o depună în Parlament este felul în care putem să încercăm să oprim guvernarea PSD - ALDE de a distruge, de a face rău mediului de afaceri și economiei românești. Toate aceste inovații, toate aceste impredictibilități, toate aceste măsuri care se anunță și apoi se abandonează, gen split TVA, impozitul pe cifra de afaceri, toate aceste măsuri care s-au adoptat în ultima săptămână pun presiuni pe mediul economic și lasă fără bani administrațiile locale", a spus Cristian Bușoi, citat de Agerpres.

În opinia sa, astfel se distruge încrederea investitorilor în mediul economic din România, se pune presiune pe cursul valutar, pe inflație, și se promovează un model greșit de a face creștere economică prin consum, fără a se concentra pe o creștere economică durabilă, care ar trebui să fie făcută prin investiții publice și private și prin creșterea competitivității românești, și de a progresa în mod durabil.

"Este un semnal puternic de a-i opri pe pesediști. Sigur, obiectivul maximal este să reușim să demitem acest Guvern prin moțiune de cenzură. Pe lângă faptul că au mințit și și-au încălcat toate promisiunile din campania electorală și din programul de guvernare, fac și lucruri iresponsabile, care pun în pericol viitorul României", a mai explicat liberalul.

Comentează știrea

rex
13 noiembrie 2017
Lacheul este o lichea!

Un dobitoc mai mare decat acest limbric scarbos este f greu sa mai gasesti in politica!

DODO
13 noiembrie 2017
exista !

REX tu esti ! mereu pupi in c PSD istii in toate comentariile tale tembele cu un limbaj de maidan ( clar ca ti-a mincat porcul abecedarul ) Demult ma intreb ce te face sa fi un sustinator asa infocat a hotiei sau esti vindut si platit pt asta La cite minusuri aduni taci ca oricum nu te baga nimeni in seama

Gigi
13 noiembrie 2017
De ras , de plans ?

Busoi ! Marele om politic , Busoi ! Cand vorbeste Busoi , stau valuri , norii dispar , se opreste vantul ! Cand vorbeste Busoi , in tara , in lume , in galaxie , in univers , nimeni nu misca , nu respira , nu se bese ... Busoi , te iubim , ca ca tine nu gasim !

Lazar
25 noiembrie 2017
Busoi PNL

Dl Busoi daca mai aveti in Parlament ,parlamentari ca Boroianu R.Aurel,Infractor cu legitimatie vil garantez eu din Germania,ca sunt multi in Pralamentul Ro.va faceti de rasu curcilor,ca nu realizati nimica,Dvs nu va consultati la nivel Parlamentar superior sa nu mai mintiti poporu cu televizorul,ca cetateni romaniei nu sunt pregatiti pentru democratie ca de 27 de ani au fost mintiti,si desconsiderati ca natiune de catre reprezentanti nostri politicieni.Care nu au prestigiu si orgoliu,au numai lozinci de patriotism si mandri ca sunt romani si prosteala la greu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2777 secunde