Corina Crețu: "Nu avem voie să ieșim de pe drumul european"

349
Corina Crețu:

Articole de la același autor



Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a declarat, la un eveniment dedicat Centenarului, că România nu are voie să iasă de pe drumul european, indiferent de greutăți.
"România împlinește 100 de ani de la Marea Unire, este un moment poate mai important decât oricare. Este vorba de 100 de ani încărcați de istorie, de suferințe, dar în care am avut, ca popor, speranțe pentru o viață mai bună. România se află pe drumul cel mai bun pe care l-ar fi putut alege în această lungă călătorie. Mesajul meu este acela că nu avem voie să ieșim de pe acest drum european, indiferent de greutățile pe care le întâmpinăm. Apartenența noastră la familia europeană nu are doar o încărcătură simbolică privind identitatea noastră europeană, ci este și o garanție a progresului nostru economic, social și politic", a spus Corina Crețu, la Digi24.
Comisarul european a mai spus că în anii de apartenență la UE și în perioada de pre-aderare, România a beneficiat din partea UE de 45 de miliarde de euro ca sprijin în dezvoltarea economiei naționale, contribuția fiind mai mică de 15 miliarde de euro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7702 secunde