Copiii talentați din Medgidia au primit cadouri

99

Articole de la același autor

Municipalitatea din Medgidia a sprijinit întotdeauna talentul, munca și creativitatea și ca în fiecare an, copiii talentați din localitate au primit cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Drept urmare, în ajun de Moș Nicolae, copiii care activează la cercurile de la Casa de Cultură "Ioan N. Roman" din Medgidia au fost răsplătiți pentru talentul lor și, mai ales, pentru munca depusă de-a lungul anului, când au făcut cinste municipiului Medgidia. Aceștia au participat la toate evenimentele organizate cu și pentru ei și au câștigat numeroase premii atât pe plan local, dar mai ales la nivel național.

Într-un cadru festiv, ei au fost premiați de primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu cu câte un cadou constând în dulciuri.

"Ne bucurăm că și în acest an am avut posibilitatea de a-i răsplăti pe copiii noștri pentru talentul și dăruirea de care dau dovadă de fiecare dată când activitățile municipalității îi solicită și mai ales pentru premiile cu care duc mai departe numele municipiului nostru. Le urăm sărbători fericite tuturor copiilor și părinților acestora, multă sănătate și putere de muncă părinților, precum și mult succes în viitor celor mici", adeclarat primarul Marian Iordache.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Pelerinaj cu moaște la Medgidia
Duminică, 16 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție! Se oprește apa la Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.3687 secunde