"Convingerea mea e că zilele lui Dragnea sunt numărate"

154
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că are convingerea că zilele lui Liviu Dragnea "sunt numărate", din ce în ce mai mulți oameni din PSD se îndepărtează de el și nu îl vor urma în demersurile sale.

"Convingerea mea e că zilele lui Dragnea sunt numărate, starea de spirit în PSD, pe măsură ce Dragnea devine din ce în ce mai irațional, din ce în ce mai agresiv, din ce în e mai absurd în aparițiile publice, în demersurile pe care le inițiază - din ce în ce mai mulți oameni din PSD se îndepărtează și nu îl vor urma în demersurile lui nebunești. Să spui acum că e valabilă în continuare suspendarea, în condițiile în care nu ai niciun pretext constituțional, dezvăluie de fapt adevăratul plan al lui Dragnea. Planul lui e simplu: vrea să pună mâna pe Parchete, pe servicii, aia e cheia bătăliei. (...) Obiectivul lui fundamental e să fie suspendat președintele, iar în perioada respectivă, uzând în mod abuziv de aceste pârghii, să-și numească oameni fideli în conducerile Parchetelor și în conducerile serviciilor și, de asemenea, să își promulge legile justiției și eventual Codul penal și Codul de procedură penală", a spus Orban la Realitatea TV.

Orban a susținut că de o lună și jumătate PNL este supus "unui bombardament de știri false" instrumentat de PSD, un "PSD disperat" pentru că în momentul de față PNL "e umăr la umăr" cu el în sondaje. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9377 secunde