Contre între Tăriceanu și Cioloș, pe Facebook

291
2
Contre între Tăriceanu și Cioloș, pe Facebook - contretariceanu-1526054020.jpg
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a transmis, vineri, lui Dacian Cioloș, că nu a depășit mentalitatea celor care vorbeau despre "licuricii mari și mici", răspunsul venind după ce acesta a criticat afirmația lui Tăriceanu că "nu trebuie să luăm lumină de la Bruxelles".


"Dacian Cioloș mă întreba retoric: de unde propuneți să luăm lumină?, dovedind că, din păcate, nu a depășit încă mentalitatea celor care vorbeau despre licuricii... mari și mici. Răspunsul este simplu: de la nimeni, ci ar trebui să înțelegem care este interesul legitim al României și cum să îl urmăm cu demnitate și curaj. Imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă președintele Emmanuel Macron sau cancelarul Angela Merkel ar gândi în aceiași termeni de la cine luăm lumină. Nu au făcut-o și de aceea Franța sau Germania au anunțat, recent, îngrijorările pe care le au referitor la decizia anunțată de președintele Trump în problema Iranului", a scris Tăriceanu pe Facebook.


Reacția președintelui Senatului vine după ce Dacian Cioloș a scris, miercuri, pe pagina de Facebook că Tăriceanu a afirmat că "nu e obligatoriu să luăm lumină de la Bruxelles".


"Iritat de propunerea Comisiei Europene, care vrea să condiționeze acordarea fondurilor europene de respectare a statului de drept, domnul Tăriceanu, al doilea om în stat, spune că nu e obligatoriu să luăm lumină de la Bruxelles. Dumneavoastră, domnule Tăriceanu, de unde propuneți să luăm lumină? Vă deranjează preocuparea pentru respectarea statului de drept?", a scris Cioloș pe pagina de Facebook.


Călin Popescu Tăriceanu a declarat, pe 2 mai, că România nu trebuie să aibă o relație de subordonare cu Uniunea Europeană.


Comentează știrea

Beni
12 mai 2018
Da !

Tariceanu este cea mai toxica excrescenta a tranzitiei Romaniei catre capitalismul normal ! Este un gainar care se da academician , un ratat intelectual si o hahalera de mare anvergura . De aici , scandalul si grozavia existentei sale mizerabile ... Un jegos si o panarama ordinara ! Mizerabil !

SEVER
13 mai 2018
un mos senil

sigur ca trebuie sa luam lumina de prin vecini atata timp cat in capul tat TARICEANULE este mai bezna decat in noptile polere. am avut senzatia ca esti doar o curva politica, insa constat ca esti chiar tont. nu faci doua parale nici ca curva. aveai o lumanare in teasta dar s-a stins si aia.

Pagina a fost generata in 1.1826 secunde