Mircea Geoană:

"Consultările cu privire la noul Cod Fiscal sunt oportune și necesare"

147
1

Articole de la același autor

Președintele PSRO, Mircea Geoană, menționează că formațiunea sa va avea o primă consultare cu PNL cu privire la măsurile stipulate în noul Cod Fiscal și la situația macroeconomică a României, PSRO salutând totodată demararea de astfel de consultări între putere și opoziție.

Într-un comunicat transmis redacției, reprezentanții PSRO consideră consultările propuse de PNL cu privire la măsurile stipulate în noul Cod Fiscal și la situația macroeconomică a României cu forțele politice din Parlamentul României ca fiind oportune și necesare și precizează că va participa activ la acest demers.

"Noul Cod Fiscal, angajamentul luat de a acorda 2% din PIB pentru Apărare, precum și noua lege a salarizării pentru angajații din sistemul bugetar, conduc la o presiune fiscală asupra bugetului de stat, ale cărui consecințe macro și micro-economice trebuie analizate cu maximă atenție", se arată în comunicatul formațiunii.

În acest sens, Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc, menționează că "PSRO va avea o primă consultare cu PNL, conform protocolului de colaborare parlamentară încheiat între PSRO și PNL".

"Consultările cu privire la noul Cod Fiscal sunt oportune și necesare. Vom avea o primă consultare cu PNL, conform protocolului de colaborare încheiat între PSRO și PNL", a spus Mircea Geoană. 

Comentează știrea

rex
10 august 2015
Lichelism!

Tot la stadiul de "prostanac" ai ramas, a fost de ajuns o hahaiala a sasului si o masraiala a haitei lui si imediat ai sarit si tu! Dupa un an de dezbateri "turma" sasului aq constastat ca nu au fost "consultari" si tu te alaturi lor din "dragoste" de Ponta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8749 secunde