Constantin: "Tăriceanu a încercat să-și asigure președinția călcând pe onoare și respect"

189
Constantin:
Călin Popescu Tăriceanu a încercat să-și asigure președinția ALDE dând din coate împotriva celor care i-au fost alături, călcând pe onoare și respect și, mai mult, întrebând apoi de ce au trădat, afirmă fostul copreședinte al partidului, Daniel Constantin, potrivit agerpres.


"Regret să constat și după ziua de ieri că domnul Tăriceanu nu a înțeles nimic din discuțiile/criticile din ultimele săptămâni cu privire la comportamentul său politic extins. În continuare, prin minciună, încearcă să acopere abuzurile pe care le face! A încercat să-și asigure președinția dând din coate împotriva celor care i-au fost alături, călcând pe onoare și respect și, mai mult, întrebând apoi de ce au trădat! Este precum în bancul celebru în care împingi pe cineva pe scări și apoi întrebi de ce se grăbește", a scris Constantin duminică pe pagina sa de Facebook.


El spune că nu este pentru prima dată când, în numele unui "liberalism autentic", Tăriceanu provoacă scindări și trădări, punând iremediabil prin longevitatea acestor acțiuni o pată pe întreaga clasă politică românească de după 1989 și amintește în acest sens "episoadele din 1991, 2006, 2014 și 2017".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1006 secunde