Constantin Dudu Ionescu, consilier al lui Iohannis

100
1
Constantin Dudu Ionescu, consilier al lui Iohannis - numitconsilierduduionescu-1422019848.jpg

Articole de la același autor

Fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu, va deveni consilier de stat în cadrul Administrației Prezidențiale pe probleme de securitate națională, numirea sa în funcție urmând să fie aprobată de președintele Klaus Iohannis în perioada următoare, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.
Constantin Dudu Ionescu a fost ministru de Interne în perioada guvernării CDR. Dudu Ionescu a fost secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale, susținut de PNȚCD, apoi ministru al apărării naționale în perioada 11 februarie - 17 aprilie 1998, și ministru de interne, între 21 ianuarie 1999 și 28 decembrie 2000.
A candidat la alegerile pentru Parlamentul României din 2008, din partea PDL, într-un colegiu din București, dar nu a fost ales deputat, deși s-a clasat pe primul loc ca număr de voturi.


Comentează știrea

eva
23 ianuarie 2015
munca la domiciliu

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2411 secunde