Constănțenii pot depune cererile pentru subvențiile la căldură

449
Constănțenii pot depune cererile pentru subvențiile la căldură - constanteniipotdepunecererile-1445888444.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii municipiului Constanța care se înca-drează pentru a obține subvenții la căldură în sezonul rece 2015/2016, pot depune cererile începând de ieri.


Primarul interimar al Con-stanței, Decebal Făgădău, a anunțat că factura pe luna octombrie va fi în-casată la un loc cu cea din noiembrie. 


"Luna octombrie va fi contorizată împreună cu luna noiembrie. Cererile pentru ajutoare se vor depune în noiembrie, iar prima decontare către RADET se va face până la data de 10 decembrie. Dosarele pentru subvenții se primesc de luni, 26 octombrie", a mai precizat Făgădău. 


Așadar, cei care îndeplinesc toate condițiile pentru obținerea subvenției au timp să își depună solicitările până la data de 20 noiembrie. 


Pentru cei care utilizează energie termică în sistem centralizat, cererile se primesc la sediul Primăriei de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27. În schimb, constănțenii care se încălzesc cu lemne de foc trebuie să meargă la sediul de pe strada Amzacea nr. 13.


Pe de altă parte, cei care folosesc drept combustibil gazele naturale, energia electrică și buteliile GPL trebuie să depună dosarele la sediul din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, Sky Level. Dosarele de solicitare pot fi depuse de luni până vineri, între orele 9.00 și 13.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4583 secunde