Mai multe ştiri online:

Constănțenii, LOVIȚI LA PORTOFELE! Primăria A MAJORAT prețul gigacaloriei

Ştire online publicată Joi, 31 Ianuarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
UPDATE: A început votarea proiectelor. Cel mai controversat proiect este cel care vizează stabilirea prețului local, preț format din prețul de producere a energiei termice și tarifele serviciilor de transport, distribuție și furnizare în sistem centralizat, începând cu data de 1 ianuarie 2019 în municipiul Constanța. 
La acest proiect, PNL a votat împotrivă, PMP s-a abținut iar PSD a votat pentru. Totodată, consilierul independent Andrei Popescu a votat împotriva iar ceilalți doi consilieri independenți, Romeo Rezeanu și Horia Caliminte au votat pentru.În concluzie, proiectul a trecut, astfel că prețul gigacaloriei crește retroactjv de la data de 1 ianuarie.Mai exact, se majorează cu 20%, de la 225 lei la 275 lei.


În urmă cu puțin timp a început ședința Consiliului Local Municipal Constanța. Prima ședință din acest an are loc la Colegiul Mircea. La ședință este prezent și directorul Vasile Nicoară. Acesta a spus că este mândru că astăzi a fost aleasă ca locație instituția pe care o conduce.

Anterior, edilul Decebal Făgadau menționase că a decis ca ședințele să aibă loc în diverse locuri cu încărcătură istorică.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7141 secunde