Constănțenii, invitați la un dialog privind organizarea evenimentului "Ziua Constanței"

152
Constănțenii, invitați la un dialog privind organizarea evenimentului

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța intenționează să organizeze diverse acțiuni cu ocazia "Zilei Constanței" și "Zilei Copilului", însă pentru a se hotărî ce anume să facă, vor să se consulte cu locuitorii municipiului Constanța. 


Drept urmare, toți cei inte-resați, care au propuneri în acest sens, sunt invitați la o discuție pe această temă. Acțiunea va avea loc, astăzi, la ora 14.30, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța. 


Săptămâna trecută, reprezentanții Pri-măriei Constanța au anunțat că, anul acesta, intenționează să organizeze două manifestări: "Ziua Constanței", care se sărbătorește la data de 21 Mai, și "Ziua Copilului", la data de 1 Iunie. În consecință, reprezentanții administrației publice locale și-au făcut socotelile, după care au stabilit sumele ce vor fi alocate. Mai exact, 600.000 lei pentru "Ziua Constanței", eveniment ce se va desfășura în parcarea de la Poarta 1, și 200.000 lei pentru "Ziua Copilului", eveniment ce va avea loc în "Parcurile Piticilor" din oraș. 


Referitor la cele două evenimente, directorul executiv al Direcției Relații Internaționale și Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanța, Liviu Pătrașcu, a spus că toți participanții sunt așteptați să facă propuneri în sensul organizării acestor evenimente, în funcție de dorințele celor prezenți urmând să fie întocmit și caietul de sarcini pentru efectuarea licitației. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4511 secunde