Mai multe ştiri online:

Constănțeanul Radu Babuș, în Comisia de Control a SRI

Ştire online publicată Joi, 19 Ianuarie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții PMP intenționează să sesizeze CCR deoarece nu li s-a permis să aibă reprezentat în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI. Mai mult, aceștia au lansat o invitație PNL și USR de a li se alătura demersului. 


În acest context, președintele formațiunii, Traian Băsescu, a spus că „PMP este singurul partid în istoria Parlamentului care nu are niciun loc nici în comisia SRI și nici în comisia SIE”. Votul pentru validarea componenței comisiei de control al SIE a fost amânat, totuși, pentru săptămâna viitoare.


Președinția Comisiei SRI a fost preluată de Adrian Țuțuianu de la PSD, acesta fiind urmat de Marian Cucșa de la ALDE, care este vicepreședinte și Attila Verestoy UDMR (secretar). Membrii Comisiei SRI sunt Doina Fedorovici (PSD), Horia Nasra (PSD), Ioan Chirteș (PNL), Manuel Costescu (USR), Cezar Preda (PNL). 


Totodată, din Comisia SRI face parte și deputatul constănțean, Radu Babuș, de la PSD, care este membru. De asemenea, Babuș mai face parte, începând cu luna ianuarie, din comisia pentru industrii și servicii. 


Aflat la al doilea mandat de parlamentar, deputatul PSD Radu Babuș, în vârstă de 38 ani, a fost director al Regiei Autonome de Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, dar și consilier județean. Pe plan politic, acesta a fost șeful organizației de Tineret a PSD Constanța. El a aboslvit Facultatea de Drept, are un master în management politic și un altul în Drept social european. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.923 secunde