Constanța, la un pas să fie acoperită de gunoaie. Primarul Decebal Făgădău, primele reacții

378
Constanța, la un pas să fie acoperită de gunoaie. Primarul Decebal Făgădău, primele reacții - polarismasinadegunoi41450108845-1454008184.jpg
Constanța nu mai are mult până să fie acoperită de gunoaie. De două luni, firma de salubritate din oraș ridică deșeurile fără să mai fie plătită de Primărie și transmite că lucrurile nu mai pot continua în acest fel. Consiliul Local se întrunește mâine pentru a dezbate un act adițional care ar putea să deblocheze situația. 


În acest context, primarul Constanței Decebal Făgădău a reacționat:


"În acest moment consider că sunt premisele unei convenții între municipiu și Polaris cu inserarea unor clauze de prevenție, prin această reținere a cotelor aferente de profit. Dar, chiar și în situația în care nu se va întâmpla așa, avem la îndemână posibilitatea de a efectua plăți parțiale, iar dacă Consiliul Local nu va încuviința, ceea ce nu cred că se va întâmpla, această propunere pe care le-o fac, analizez posibilitatea de a emite o dispoziție de primar de efectuare a plăților cu aceste rețineri. Aș prefera totuși varianta realistă, ținând cont de situația complicată în care ne aflăm, a unei înțelegeri până în momentul în care instanța se va pronunța", a declarat Decebal Făgădău, la o televiziune locală.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8836 secunde