€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Constanța are un nou subprefect!

Ştire online publicată Joi, 13 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
UPDATE: Ionuț Done este ofițer specialist I la sectorul 8 Audit Public Intern Constanța. Este căsătorit cu Anca Andreea de profesie farmacist și au împreună trei copii. Potrivit declarației de avere, familia Done deține împreună un apartament cu o suprafață de 49 mp dobândit în anul 2016 printr-un credit imobiliar. Totodată cei doi au un credit la Raiffeisen Bank încheiat pe o perioadă de 20 ani în valoare de 37.000 euro.


Constanța are un nou subprefect, în persoana lui Ionut Done. Decizia de numire a fost luată în ședința de Guvern de azi.

Potrivit unor surse din PSD Constanța, Ionut Done a lucrat ca jurist în cadrul Jandarmeriei. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7671 secunde