Banias despre Mazăre:

"Constanța are nevoie de un primar, nu de un bufon"

3535

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, a criticat dur, în contextul unei conferințe de presă susținute ieri, prestația primarului Radu Mazăre la Școala de Vară a tineretului pesedist, organizată anul acesta în Jupiter. Liderul democrat liberal a făcut, încă de la începutul evenimentului, precizarea că nu-i face deloc plăcere să vorbească despre "școala de vară a tinerilor viitori infractori PSD", explicând că, având astfel de profesori (n.r. - Mazăre, Marian Vanghelie), "greu de crezut că s-ar putea întâmpla ceva bun după un curs din ăsta în masă".
Mircea Banias a menționat, de asemenea, că postura în care primarul Constanței s-a prezentat la Școala de Vară a Tineretului Social Democrat, ediția 2010, l-a făcut, în calitate de constănțean, să-i fie rușine. "Cred că municipiul Constanța are nevoie de un primar, nu de un bufon care să distreze lumea", a subliniat parlamentarul.
În continuare, președintele PDL Constanța a susținut că reacțiile și atitudinea pe care le-a remarcat la reuniunea tinerilor PSD din toată țara i-au confirmat impresia conform căreia "PSD este o țoapă a politicii românești".
Precizând că în ultimii zece ani municipalitatea nu a derulat "niciun program coerent" pentru conservarea orașului, Mircea Banias a amintit aici Zona Peninsulară din Constanța, Cazinoul, faleza și plimbările pe faleză, care au devenit un pericol, dar și starea străzii Traian, reproșându-i lui Mazăre că nu s-a preocupat de aceste obiective și argumentând în același timp că explicațiile potrivit cărora primarul nu ar fi primit fonduri suficiente de la ministerele de resort sunt doar niște pseudo-scuze. Și asta fiindcă, a declarat democrat liberalul, există în țară edili PSD care au beneficiat de astfel de sprijin pe timpul guvernării PDL, Banias amintindu-l aici pe Gheorghe Nechita, primarul Iașiului.
El a menționat că, prin comparație, dată fiind preponderența cartierelor constănțene în care străzile au aspect de ulițe, situația drumurilor din Constanța este mai gravă chiar și decât cea din Kosovo.
Nu mai puțin important este aspectul semnalat de liderul interimar al PDL Constanța, anume că nu toți constănțenii primesc pachete de la administrația Mazăre și că "aceste pomeni electorale" ar avea drept scop exclusiv fidelizarea unui anumit segment al electoratului.

Despre "glorioasa guvernare Năstase"
Nu în ultimul rând, Mircea Banias a comentat și asupra unor declarații pe care, conform spuselor sale, primarul Radu Mazăre le-a făcut legat de salariile personalului din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CNAPMC), și a specificat astfel, contrazicându-l pe edilul-șef, că cel mai mare salariu din cadrul Companiei este cel al directorului general, ajungând la 4.200 lei, și nu la 20.000 lei, cum ar fi pretins Mazăre.
Mai mult, liderul democrat liberalilor constănțeni a declarat și că autoturismele de lux pe care le deține CNAPMC-ul sunt încă de pe vremea "glorioasei guvernări Năstase, care a înlocuit Daciile cu Audi, iar Leganza cu BMW X5".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3322 secunde