Constanța ar putea avea un nou viceprimar. Costin Răsăuțeanu, omul dorit de Făgădău

675
3
Constanța ar putea avea un nou viceprimar. Costin Răsăuțeanu, omul dorit de Făgădău - sedintaconsiliullocal13-1448553651.jpg

Articole de la același autor

Primarul interimar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, organizează, astăzi, de la ora 10.00, la Casa de Cultură Constanța, ceremonia de premiere a cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie sau care au împlinit vârsta de 80 de ani.

Ulterior, șeful administrației publice și consilierii locali ai municipiului Constanța se reunesc în cadrul ședinței ordinare a lunii noiembrie. Evenimentul va începe la ora 13.00 și va avea loc în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ din Constanța. Pe ordinea de zi se află 53 de proiecte de hotărâre ce vizează diverse probleme de interes pentru constănțeni. Unul dintre acestea vizează validarea Paulei Cioceanu în funcția de consilier local al municipiului Constanța și delegarea temporară a atribuțiilor viceprimarului unui consilier local. În acest sens, propunerea primarului interimar Decebal Făgădău este social-democratul Costin Răsăuțeanu. Totodată, aleșii locali vor discuta proiectul de hotărâre ce face referire la aprobarea rectificării buge-tului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al SC Confort Urban SRL Constanța.

De asemenea, pe ordinea de zi se află și proiectele de hotărâri ce privesc acordarea titlurilor de cetățeni de onoare ai municipiului Constanța jucătoarei de tenis de masă Eliza Samara, tenorului Vasile Moldoveanu și contraamiralului de flotilă în retragere Niculae Ștefan.

Alte proiecte ce vor fi luate în discuție de consilierii locali fac referire la aprobarea rectificării bugetului de cheltuieli și venituri a unei societăți aflate în subordinea Consiliului Local Municipal Constanța, dar și aprobarea execuției bugetului municipal pe trimestrul trei al anului 2015.

Nici pensionarii sau șomerii nu au fost uitați, aleșii locali având pentru ei pregătite două proiecte. Astfel, se va aproba acordarea de facilități la transportul urban de călători în municipiul Constanța persoanelor în vârstă de peste 80 de ani dar și șomerilor.

Tot pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiții "Construire parcare multietajată P+7E+T, zona Cazino-Albatros".

În altă ordine de idei, aleșii locali vor discuta și despre aprobarea scutirii de la plata chiriei pentru suprafețele locative cu destinație de locuințe, administrate de RAEDPP Constanța, aflate în folosința persoanelor încadrate în grad grav și accentuat de handicap.

În plus, ei vor aproba și regulamentul pentru organizarea și desfășurarea examenului de atestare a persoanelor fizice în vederea îndeplinirii funcției de administrator de imobil.

Pe de altă parte, două proiecte fac referire la achiziția serviciului de consultanță juridică, asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor municipiului Constanța în dosarul nr. 964/P/2014 al Direcției Naționale Anticorupție precum și în fața instanțelor judecătorești competente.

Comentează știrea

And
27 noiembrie 2015
Degeaba

http://m.puterea.ro/politica/exclusiv-constanta-psd-isi-sapa-propriul-candidat-conspiratia-psd-pnl-si-insolventa-cet-ului-ceruta-de-seful-local-al-social-democratilor-126519.html

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ath
27 noiembrie 2015
Cam tarziu,baieti

Vremea pohtelor politice s-a dus.Dacian Ciolos are in vedere depolitizarea institutiilor statului si a functiilor administrative.Daca el,Ciolos nu va reusi,il schimbam cu altul care va reusi.Asta-i pohta ce-am pohtit:fara politica in administratie.La anul pe vremea asta nu veti mai fi.Don Fagadau Fiul lui Mazare,tovarase mare fesenist Rasauteanu, eu va sfatuiesc sa mergeti la scoala.De la scoala mergeti la un concurs,dati si voi un examen daca vreti sa lucrati in administratie.Politica in primarie nu veti mai pupa.Hai,pa !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.621 secunde