Constanța a rămas fără primar. Mazăre: "Îmi cer iertare în fața tuturor!"

2635
19
Constanța a rămas fără primar. Mazăre:

Articole de la același autor

Primarul Radu Mazăre aflat în arest preventiv într-un dosar acuzat de luare de mită, și-a dat demisia, vineri, din funcția de edil al Municipiului Constanța. Demisia a fost înaintată Consiliului Local și Pri-măriei Municipiului Constanța și adusă la cunoștința prefectului județului Constanța, Ion Constantin.

Potrivit secretarului general al Consiliului Local Constanța, Marcela Enache, procedural trebuie urmați anumiți pași prin care se va decide dacă se vor mai organiza alegeri anticipate sau nu până anul viitor când, oricum, sunt alegeri locale.

"Demisia domnului primar Radu Mazăre trebuie prezentată în cadrul primei ședințe a Consiliului Local Constanța. Pe urmă, vom vedea ce va urma", a declarat Marcela Enache.

Revenind la demisia edilului Radu Mazăre, aceasta conține și un mesaj pentru constănțeni, motiv pentru care redăm în totalitate demisia:

"Vreau să mulțumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanța și constănțenii au fost sufletul și datoria mea în tot acest timp. Chiar dacă uneori am fost prea rebel sau nonconformist toată priceperea și energia mea mi-am dedicat-o comunității. Pentru greșelile făcute îmi cer iertare în fața tuturor. Dorința mea de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme. Drept pentru care demisionez din funcția de primar al municipiului Constanța. Colegilor și prietenilor le sunt dator cu mult respect și considerație. Începând de astăzi nu-mi mai doresc o viață publică politică", a transmis Radu Mazăre.

Demisia lui Radu Mazăre nu poate fi numită chiar o surpriză. În luna martie, el a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PSD.

"Până în vară nu voi fi mai edil în Constanța. Acum mi-am dat demisia din toate funcțiile din partid. Nu și din calitatea de membru de partid, că pierdeam primăria. Până în vară renunț și la funcția de primar. Eu nu dorm liniștit. Dorm cu geanta la cap că te cheamă procurorul și te trezești în fața unei povești de te doare capul. Nu trăiesc o viață deloc plăcută. Asta m-a determinat și mi-am dat seama că nu am pentru ce să trăiesc așa cu geanta la ușă. Fiecare om mai are dreptul și la viața lui. E adevărat că poate dintr-un anumit unghi poate fi privit ca un gest de lehamite. Aș vrea să pot să mai râd și eu. Eu nu mai râd în ultima vreme. Pentru ce?", spunea edilul Radu Mazăre la începutul lunii martie, atunci când se afla încă în libertate.

În momentul de față, Radu Mazăre se află în arest preventiv de aproximativ două luni. Înalta Curte de Casație și Justiție a României a admis, joi, 21 mai, cererea lui Radu Mazăre cu privire la înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, însă decizia nu este definitivă.

Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
mielushelul lu mama
23 mai 2015
mielushelul lu mama

mielushelul lu mama cine ti-a scris cuvintarea ca tu nu ai atit creier nici cit macar sa faci o propozitie!?Apropo stii ce-i aia?

Alianta DA = ACL
23 mai 2015
s a saturat de frimiturile

lui Mazare, vor ciolanul ca doar DNA este condus de x care a fost numit de iohannis, deci, are un sef care la rand primeste ordine de la blaga&videanu, ca doar ei l au pus mascota in pata partidelor, nu? vreti o schimbare? Nu mai votati PSD PDL PNL etc canditati cu mii de raclame stradale/ televizate etc, gandtiti si dati sansa unui No name dar nu ca mazare ca stim prea bine ce circ televizat a facut el...

nae
23 mai 2015
era si timpul

Vezi cit I-a dat lui Poteras ,cit e suma furata ,faci calcul si vezi la cit iesi ptr zdup,de scapat nu scapi ,sigur.

Sindbad
23 mai 2015
Continuati sapaturile...

Sistemul de spaga/sponsorizari/asocieri, cumpararea de drepturi litigioase/retrocedari in zone interzise prostimii,alocarea de locuri de casa/spatii comerciale, nu putea functiona doar cu tripleta penala, ci doar cu largul concurs al unei gasti de "oameni de bine", din primarie, consilii, avocati, judecatori, politisti, experti, etc. Totul asezonat cu spalarea pe creier a prostimii, abaterea atentiei cu alte circareli, care alegorice, mocangeli, etc. Cum zice si "nae", sa fie proportionale, cu recuperarea prejudicii, dupa cum s-a dat ieri lui Poteras...

Mociu C
23 mai 2015
"Îmi cer iertare în fața tuturor!"

Scursoare umana, pt. toate atrocitățile pe care le-ai făcut împotriva constănțenilor, pt. tine nu există iertare. Cea mai mare din aceste atrocități este prețul exorbitant al apei, preț de care ești vinovat tu, porcul scîrbos Constantinescu si sclerozatul libidinos Stroe aujtat de boarfa penală Dorina Ilea. Dar, pt. buzunarele voastre nesătule, n-a fost destul creșterea aberantă a prețului apei astfel că, pt. a face chipurile economii (care au intrat tot in buzunarele voastre), ați aruncat pe drumuri sute de lucrători de la RAJA. Să știți ticăloșilor că blestemele lor nu vă vor da pace in cei 20 de ani cît veți putrezi la Poarta Albă. Bineînțeles că Zdreanță Scupra, mafiotul nr. 1 din Ovidiu, o să vă însoțească. Dar madam Zdreanță o să fie fericită pt. ca o sa-și facă pohtele cu jumatate din Ovidiu (acum și le face doar cu un sfert). Iar eu o sa-mi pastrez promisiunea și, din puținul meu, o să vă aduc la fiecare cite un litru de apă pe săptămînă.

Funda
23 mai 2015
Pentru Mociu Costel

In loc sa te preocupe femeile altora mai bine te-ai ocupa de nevasta-ta. Tu te-ai uitat vreodata mai atent la fiica-ta aia mica ? Probabil ca te-ai obisnuit cu ea si nu-ti poti da seama de adevar. Dar vezi ce vorbeste lumea despre ea. Deoarece nici tu nici nevasta-ta nu sunteti tigani, ar trebui sa-ti pui intrebarea : cu cine a facut-o ? Intreab-o pe nevasta-ta.

un alegător
23 mai 2015
adio, măscărici

Ai distrus multe domnule măscărici: Teatrul, centrul, zona industriala, parcurile, tramvaiul ,Cazinoul, trotuarele, Fantasio, revista Tomis, Teatrul din Mamaia si câte si mai câte. -

un alegător
23 mai 2015
agramat

Și când te gândești că el zice că era jurnalist " toata priceperea si energia mea mi-am dedicat-o comunitatii " !!! HALUCINANT !!! Si incult si agramat !!! Corect se spune " toata priceperea si energia mea le-am dedicat " !!!

UN PADUCHE ORDINAR
23 mai 2015
UN ORDINAR

UN ORDINAR CARE A FOST SEF DE INTITUTIE.ASA-S PADUCHII,CAND AJUNG IN FRUNTE UITA DE UNDE AU PLECAT.PUN BOTUL LA CURVE .SA-I FIE RUSINE.UN ZERO BARAT.

Constanteanul
24 mai 2015
Nea BARZOI PASTAIE a belit-o

Mazare a fost un clovn al clanurilor de tigani si smenari din sud est si nu numai. El dansa pentru Camorra, mare parte din profitul scos de Mamaia se ducea la italieni. Mazare a stors constantenii cu cele mai mari taxe din Romania si nu a facut decat sa vopseasca gardul vechi in Constanta, laudandu-se doar in fata celor necunoscatori. Noi, constantenii, stim bine cine este acest mascarici, denumit si NEA BARZOI PASTAIE. Constanta a ajuns un focar de infectie populat cu tigani care se reproduc de 5 ori cat romanii, de fufe fraiere cu fite care ti-o belesc prin parcari daca le plimbi intr-un S-Class inchiriat (evident ca nu fac ele diferenta), un oras al snobilor si ratatilor cu diplome false care devin medici si altfel de "profesionisti". Spatii verzi la revedere, standard ca in Albania, sosele care iti rup masina, preturi scumpe, jeg, capuse si caini maidanezi. Extraordinara realizare pentru constanteni. Putem sa ne cumparam si 10 Lamborghini, daca nu avem standarde de viata si economie buna, nu lasam nimic REAL copiilor nostri in viitor.

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.4291 secunde