Consiliul Local Medgidia va înființa un centru de zi pentru copii

174
Consiliul Local Medgidia  va înființa  un centru de zi pentru copii - medgidiasedintacl-1509112337.jpg
Zilele trecute, la Primăria Medgidia s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, pentru luna octombrie. În cadrul întâlnirii, au fost supuse spre aprobare 13 proiecte de hotărâre iar, la final, toate au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct a fost aprobată rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017, ca urmare a ordonanței de rectificare a bugetului de stat și pentru asigurarea continuității serviciilor publice.

La punctul următor s-a aprobat Planul de ocupare a funcțiilor publice a Poliției Locale a municipiului Medgidia, pe anul 2018.

În ședința ordinară a lunii octombrie a fost aprobată și vânzarea, prin licitație publică, a trei terenuri, precum și dezmembrarea în două loturi a unui teren situat pe strada Theodor Aman, în vederea înființării unui centru de zi pentru copii, cu fonduri europene.

Un alt punct pe ordinea de zi a vizat aprobarea proiectului de hotărâre pentru încetarea aplicabilității HCL nr.80/27.10.2016 privind aprobarea metodologiei de acordare a unor ajutoare de urgență. Hotărârea menționată nu mai îndeplinea condițiile HG nr. 559/2017 prin care au fost impuse modificări legislative și criterii speciale pentru acordarea ajutoarelor de urgență.

De asemenea, aleșii au mai aprobat și proiectele ce vizau modificarea și completarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Medgidia, conform procesului-verbal de inventariere nr.5823/19.09.2017 și acordul Consiliului Local Medgidia de constituire a dreptului de servitute pentru realizarea accesului pe proprietatea publică în vederea instalării, întreținerii, înlocuirii sau mutării rețelelor publice de comunicație electronice sau a elementelor de infrastructură necesare susținerii acestora, de către RCS&RDS S.A.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4689 secunde