Mai multe ştiri online:

Consiliul Local a decis: Gigacaloria rămâne 250 de lei la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 31 Ianuarie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii racordați la sistemul centralizat de încălzire vor plăti la fel căldura în lunile de iarnă care au mai rămas.

Consiliul Local Constanța a votat, ieri, Hotărârea privind stabilirea prețului local de furnizare a energiei electrice în sistem centralizat, începând cu 1 ianuarie 2018. Astfel, prețul local de furnizare a energiei termice, preț format din prețul de producere a energiei termice și tarifele serviciilor de transport, distribuție și furnizare în sistem centralizat în municipiul Constanța, calculat ca medie ponderată, este de 367,54 de lei/MWh, respectiv 427,47 de lei/Gcal, inclusiv TVA, începând cu 1 ianuarie 2018. Prețul local pentru populație va fi de 214,96 de lei/MWh, respectiv 250 de lei/Gcal, inclusiv TVA.

„A fost votat proiectul care reconfirmă prețul de facturare pentru populație, la 250 de lei pentru gigacalorie. Așa cum am promis, în ciuda fluctuațiilor prețului la gaze sau la facturare al Electrocentrale SA către RADET, noi vom menține prețul pe întreaga perioadă a sezonului rece 2017 – 2018”, a declarat primarul Decebal Făgădău. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8266 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6746 secunde