Consilierul județean care a redistribuit o fotografie trucată cu Iohannis îmbrăcat în uniformă de nazist a demisionat

164
Consilierul județean care a redistribuit o fotografie trucată cu Iohannis îmbrăcat în uniformă de nazist a demisionat - iohannis-1547457846.jpg

Articole recomandate

Consilier județean din Vrancea, Constantin Guguianu, ales pe listele PSD, a demisionat, luni, după ce a redistribuit pe rețelele de socializare o fotografie trucată cu președintele Klaus Iohannis, în care acesta apare în uniformă de ofițer nazist.

"Ca urmare a acțiunii personale de a redistribui pe rețelele sociale o fotografie trucata cu Președintele României, consilierul județean Constantin Guguianu și-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publică, dar și din calitățile deținute în cadrul organizației PSD Vrancea.

Pe această cale PSD Vrancea se delimitează de acțiunile domnului Constantin Guguianu și condamnă ferm acest tip de comportament!", anunță biroul de Presă al PSD Vrancea.

Consilierului județean Constantin Guguianu a redistribuit pe Facebook o fotografie trucată care îl înfățișează pe președintele Klaus Iohannis în uniformă de ofițer nazist.

Constantin Guguianu este fost ofițer de contrainformații militare și de 15 ani este consilier județean la Vrancea ales pe listele PSD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5992 secunde