Consilierii locali, vot favorabil pentru reabilitarea Piațetei Decebal din Medgidia

222
Consilierii locali, vot favorabil pentru reabilitarea Piațetei Decebal din Medgidia - sedintamedgidia-1592492629.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din Medgidia s-au întrunit, miercuri seara, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind trei proiecte de hotărâre. Acestea au trecut de votul consilierilor locali cu unanimitate de voturi.

La primul punct, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico economice - DALI pentru obiectivul de investiție "Reabilitare și modernizare Piațeta Decebal din municipiul Medgidia, județul Constanța". Cu o suprafață de 9.425 mp, Piațeta Decebal va fi modernizată prin realizarea unor investiții precum amenajarea unor locuri de odihnă corespunzătoare pentru persoanele care tranzitează zona, realizarea unei platforme centrale potrivită pentru evenimente și promenade și a mai multor alei, dar și sistematizarea amplasamentului și dirijarea apelor pluviale către căile adiacente. De asemenea, se va realiza infrastructura în vederea montării a două cișmele de apă potabilă și amenajarea unei zone cu fântână luminată. Valoarea totală a investiției este de 2.366.519,69 lei cu TVA.

La punctul următor, s-a aprobat modificarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia, în vederea susținerii înființării a 18 posturi necesare funcționării laboratorului de analize medicale din cadrul Spitalului Municipal.

Ultimul proiect de hotărâre aprobat a vizat aprobarea documentației de primă înscriere a unor imobile terenuri în sistemul integrat de cadastru și carte funciară și atestarea apartenenței la proprietatea privată a Municipiului Medgidia a acestor imobile. Concret, după înscrierea imobilelor, Consiliul Local se obligă să pună imobilele terenuri la dispoziția operatorului regional al sistemului public de alimentare cu apă și canalizare SC RAJA SA Constanța pentru proiectul de apă și apă uzată în aria de acoperire a RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4556 secunde