Consilierii locali, vot favorabil pentru plantarea copacilor fructiferi în Năvodari

392

Articole de la același autor

Consiliul Local Năvodari a aprobat, la ultima ședință, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre privind aprobarea plantării de copaci fructiferi pe teritoriul orașului, cu sprijinul elevilor școlilor gimnaziale din Năvodari.

Inițiat de consilierul local liberal Radu Bogdan Penu, proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea spațiilor verzi pentru a menține în echilibru natura și dezvoltarea socio-economică pentru crearea unui cadru ambiental sănătos și plăcut oamenilor ce locuiesc în orașul Năvodari.

"Acest proiect are ca scop plantarea de copaci fructiferi pe terenul situat între străzile Muzicii, Nucilor și Grădinilor, cu implicarea directă a elevilor școlilor gimnaziale din orașul Năvodari, ajutând astfel la formarea culturală a arealului. Suprafața totală a terenului este de 1855 mp", a declarat consilierul local al PNL, Radu Bogdan Penu.

Președintele interimar al Organizației PNL Năvodari, consilierul județean George Niculescu, apreciază inițiativa consilierului local liberal și susține că "un mediu plăcut ajută întotdeauna la crearea unei imagini favorabile asupra centrelor urbane, iar existența spațiilor verzi bine întreținute contribuie, de asemenea, la creșterea calității locuitorilor".

De asemenea, George Niculescu reamintește faptul că și consilierii locali liberali ai municipiului Constanța au depus un proiect de hotărâre prin care propuneau înființarea de noi spații verzi pe teritoriul orașului în suprafață de minimum 300 hectare, acesta fiind, din păcate, respins de Consiliul Local Municipal Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4514 secunde