Consilierii locali din Techirghiol, convocați la ședință. Ce proiecte vor adopta

256
1
Consilierii locali din Techirghiol, convocați  la ședință.  Ce proiecte  vor adopta - primariatechirghiol2-1494431075.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din orașul Techirghiol se reunesc, astăzi, în ședință ordinară. Întrunirea va avea loc la primăria din localitate și va începe la ora 16.00. Pe ordinea de zi se află opt proiecte de hotărâre, printre care și cel privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al orașului Techirghiol pentru anul 2017. Totodată, se va discuta și proiectul ce vizează aprobarea criteriilor de angajare a președintelui Clubului Sportiv de drept public "Sparta" Techirghiol.

Un alt proiect ce urmează să fie aprobat face referire la modificarea HCL nr. 131/2016 privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza SF/DALI) și a indicatorilor tehnico - economici, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată prin proiectul "Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear și a activităților recreative în stațiunea balneară Techirghiol.

În plus, pe ordinea de zi a ședinței de astăzi se mai află și proiectele privind aprobarea înființării unui punct de lucru pentru situații de urgență, pe perioada sezonului estival 2017, dar și cel referitor la aprobarea manifestărilor cultural-artistice ocazionate de Ziua Internațio-nală a Copilului - 1 Iunie 2017. 

Comentează știrea

CUPAN
11 mai 2017
MANIFESTARI

DE ZIUA INDEPENDENTEI?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1166 secunde